perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

"Wij waren op zoek naar een leverancier met een concurrerende prijs en een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Met Draline hebben we deze leverancier gevonden."

Erik Stemkens Purchaser
Pentair Haffmans BV
Food and Beverage

Werken bij

Wij zoeken uitblinkers. Gedreven vakmensen, want werken bij Draline betekent niet alleen prettig werken in een professioneel familiebedrijf, maar ook willen gaan voor het allerbeste resultaat. Wij leggen de lat hoog, maar daar krijg je veel voor terug. Naast een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, geven wij  je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Het stimuleren van het volgen van cursussen en opleidingen hoort daarbij. En we luisteren naar wat jou motiveert, wat jij ziet en ervaart. Omdat we voortdurend inspelen op de nieuwste technieken om het proces en product te verbeteren, is jouw mening en input altijd welkom!

Stage lopen & afstuderen

Draline is een officieel erkend leerbedrijf

Draline heeft regelmatig een stageplek of afstudeeropdracht voor HBO en/of MBO studenten. De onderwerpen en werkzaamheden zijn zeer divers en afwisselend. Je doet niet alleen ervaring op binnen je eigen vakgebied, maar je ontdekt ook hoe het is om bij ons te werken: de  mensen, het werken met specialisten en de sfeer.

Heb je hierover vragen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Waarom

  • Zeer divers en afwisselend;
  • Allerlei mogelijkheden bespreekbaar;
  • Werken met specialisten in hun vak.

Wij willen medewerkers graag aan ons binden:

Wij willen medewerkers graag aan ons binden en vinden het daarom belangrijk om te investeren in scholing. Naast opleidingen worden ook interne cursusmodules aangeboden voor klantspecifieke producten of Draline specialismen. Ook interessant: onder de secundaire arbeidsvoorwaarden vallen o.a. de vergoeding van opleidingen en een extra werkkostenregeling.

Naast de dagelijkse uitdagingen, zijn er diverse uitjes om een leuke middag of avond met elkaar door te brengen. Denk aan het jaarlijkse bedrijfsfeest, de BBQ voor de bouwvak en het etentje vóór het aanbreken van de kerstperiode.

Draline en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

  • Goede arbeidsvoorwaarden en omstandigheden
  • Continu lerend werken
  • Ethisch gedrag jegens toeleveranciers
  • Milieuvriendelijke bedrijfsvoering

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Neem contact op

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.