perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

Mark Linders

Heb je een vraag?


+31 (0)495 63 36 55

info@draline.nl

Onze kracht

Wij bieden kwaliteit in al haar facetten. Niet alleen met CNC verspaning, maar ook in de klantcommunicatie is kwaliteit voor ons een vanzelfsprekendheid. Nauwe samenwerking leidt ons inziens namelijk tot een nog grotere toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij gaan voor kennis delen, goed advies, full service en flexibele co-engineering. Deze instelling typeert Draline: klantondersteuning in optima forma.

We hebben daardoor een uitstekende reputatie opgebouwd, die we waar mogelijk verder willen optimaliseren. Het beleid is daarom enerzijds gericht op innovatie en het verder verhogen van het kennisniveau, en anderzijds op het intensiveren van ons relatiebeheer. 

Missie
Draline biedt een totaaloplossing op het gebied van verspanende producten (CNC draai- en freeswerk) en levert bovendien hoogwaardige fijnmechanische samenstellingen. Daarnaast is Draline een co-engineer, die op projectbasis de klant helpt om bij een nieuw product de ‘time to market’ te optimaliseren.  

Visie
Draline is specialist op het gebied van het produceren van innovatieve fijnmechanische modules. Wij borgen de kwaliteit van processen en delen de prestatie- indicatoren (KPI’s) van onze klanten. Daardoor vormt de integratie van de denk- en werkprocessen tussen klant en Draline een zodanig geheel, dat zij sterke merken wereldwijd concurrerend kan leveren. Draline staat voor integriteit, professionaliteit, innovatief, betrokkenheid en duurzaamheid.

Offerte aanvragen?

Neem contact op

Neem contact op

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.