perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

Mark Linders

Heb je een vraag?


+31 (0)495 63 36 55

info@draline.nl

Turbinewiel

Turbinewiel + Productieproces ontwikkeling

Bij deze case was de vraag van de klant in hoeverre de mogelijkheden binnen ons bedrijf aanwezig waren, om dit product seriematig te kunnen maken. Wij hebben na een aantal inventariserende gesprekken geconstateerd, dat het mogelijk was met ons huidig machinepark. Wel waren er specifieke gereedschappen en hulpmiddelen nodig om dit turbinewiel te kunnen maken, met draai- een freesbanken. De insteek was om te starten met in ieder geval een prototype en daarna een 0-serie. 

Besloten is om dit werk projectmatig aan te pakken. Er werd een project team samengesteld bestaande uit de gereedschapsleverancier, accountmanager, de engineer voor de calculaties en technisch advies en een productiemedewerker die het product daadwerkelijk heeft gemaakt. Samen met de gereedschapsleverancier zijn er speciale gereedschappen ontwikkeld op gebieden waar de productspecificatie niet aangepast mocht worden. Na het produceren van het prototype is ook de 0-serie gemaakt en is het project succesvol afgesloten. Voor de overige seriematige productie is nog de procesoptimalisatie doorgevoerd.

Door de hechte samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen en buiten het bedrijf, kon er met een korte doorlooptijd concurrerend worden geproduceerd.

Terug naar overzicht

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.