perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

Mark Linders

Heb je een vraag?


+31 (0)495 63 36 55

info@draline.nl

RVS 316 en PEEK

Cilinderhuis + productoptimalisatie

Na een aantal series gemaakt te hebben is er op aandragen van Draline in nauw overleg met de opdrachtgever gekeken naar de mogelijkheden om kosten te besparen. In samenwerking met de ontwikkelafdeling van deze opdrachtgever, heeft Draline op deze samenstelling een kostenbesparing van ongeveer 40% kunnen realiseren.

De binnenbus wordt apart gekolsteriseerd. Daarna wordt het geheel gemonteerd en nabewerkt. De uiteindelijke ruwheid dient tussen de Ra 0,2 en Ra 0,4 te liggen.

Een uitgebreide rapportage met meetrapport van de uitgevoerde testen is op verzoek van de klant opgesteld en meegeleverd. De aanbevelingen met betrekking tot technische wijzigingen zijn na de prototype levering, door de opdrachtgever overgenomen in het gewijzigde ontwerp.

Terug naar overzicht
certificate logos certificate logos

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeen-komsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.