perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

Mark Linders

Heb je een vraag?


+31 (0)495 63 36 55

info@draline.nl

PSR Jet system

Microturbine voor zweefvliegtuigen + ontwerp en productie van het PSR Jet System
Draline werkt sinds 2006 aan een microturbine voor zweefvliegtuigen. In samenwerking met AMT Netherlands is een turbinemotor voor eenpersoons zweefvliegtuigen ontwikkeld om langer door te  kunnen vliegen en minder afhankelijk te zijn van weersomstandigheden. Naast het ontwikkelen van de microturbine zijn ook een instrumentarium, kabelboom, brandstoftoevoer, stroomvoorziening en ECU ontwikkeld.

Dit hele PSR Jet System T01 systeem is na uitvoerig testen en diverse optimalisaties goedgekeurd door de EASA met typegoedkeuring (TC), voor zowel de gas- als de kerosinestart. Het geheel wordt nu door Draline zelf vervaardigd en getest. Dit is mede mogelijk door de ontwikkeling van vele testopstellingen en mallen die helpen in het productie- en montageproces.

Draline is een van de twee leveranciers in de gehele wereld, die een microturbine met typegoedkeuring kan aanbieden voor de burgerluchtvaart en we zijn daar erg trots op.

Meer info vindt u op:
PSR Jet System

Terug naar overzicht
certificate logos certificate logos

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeen-komsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.