perm_contact_calendar

Contact

Draline B.V.

Pannenweg 270

6031 RK Nederweert

Nederland

+31 (0)495 63 36 55
info@draline.nl

Mark Linders

Heb je een vraag?


+31 (0)495 63 36 55

info@draline.nl

10 jaar jobmarkt

Voor de tiende keer op rij organiseert de scholengemeenschap Harlindis en Relindis de jobmarkt. De jobmarkt gaat door op donderdag 7 mei 2015 op de Campus Harlindis en Relindis in Maaseik. Jaarlijks stellen een 50-tal standhouders zich voor aan onze schoolverlaters. Ook Draline is hier, zoals elk jaar, weer van de partij.

 

Goed geschoolde jonge mensen blijven erg gegeerd op de arbeidsmarkt. Daarom is het voor bedrijven/organisaties belangrijk om aanwezig te zijn en om kennis te maken met de leerlingen en oud-leerlingen. De jobmarkt wordt bezocht door laatstejaars leerlingen, maar ook door de 5de jaars die in hun laatste jaar op stage zullen gaan. De jobmarkt staat ook open voor oud-leerlingen, leerlingen van andere scholen en voor werkzoekenden uit de regio.

 

Terug naar overzicht
certificate logos certificate logos

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeen-komsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.